Vastgoedontwikkeling
Archiparel biedt u de mogelijkheid om eigenaar te worden van een sleutelklaar, duurzaam en uniek designpand, voor uw huisvesting of voor uw zakelijke activiteiten. Architectuurdesign en duurzaamheid zijn onze voornaamste drijfveren. Ons primaire doel is het om een toegevoegde waarde te geven aan buurten, gebouwen en vastgoedprojecten. We zijn altijd op zoek naar de juiste oplossing voor de mix van oud en nieuw en naar de beste inbedding van onze projecten binnen een groter stedelijk project of grootschalige vastgoedontwikkeling.
Proces- en projectmanagement
Naast eigen projectontwikkeling biedt Archiparels ook diensten aan op het gebied van gedelegeerde projectontwikkeling en op het gebied van proces en projectmanagement. Conceptueel denken en creativiteit, naast een degelijke procesgebaseerde aanpak: dit is wat u van ons kunt verwachten in iedere fase van uw eigen project. Of het nu gaat om een haalbaarheids en locatieonderzoek in het beginstadium, om de ontwerpfase, de aanbestedingsprocedure of de daadwerkelijke bouwfase: alles wordt door ons begeleid en gecontroleerd, zoals door middel van (...)
Hoogwaardige renovatie
Archiparels beschikt over ruime ervaring in de directe aansturing van renovatie en herinrichting van vastgoed. We weten ons verzekerd van een divers en betrouwbaar netwerk van aannemingsbedrijven en consultants. U kunt er dan ook verzekerd van zijn dat uw renovatie vlekkeloos zal worden uitgevoerd, binnen het ervoor gestelde tijdschema en budget, en geheel in overeenstemming met de laatste overheidsvoorschriften.

Compare listings

Vergelijken